У Kyiv Smart City Hub відбулася панельна дискусія «Вся правда про CES»

30 Січня 17У Kyiv Smart City Hub відбулася панельна дискусія «Вся правда про CES»

У Kyiv Smart City Hub відбулася панельна дискусія «Вся правда про CES»

26 січня у Kyiv Smart City Hub відбулася панельна дискусія «Вся правда про CES». Українські стартапери та інвестори розповідали про свою участь у найбільшій технологічній виставці світу.

Спікери відповідали на запитання від модератора (Олександр Санченко), спілкувалися з аудиторією. Обговорили чимало тем – від оформлення стенду і підготовки пітчингу до засобів розпізнавання ЗМІ та залучення дистриб’юторів. Також учасники ділилися порадами й лайфхаками з CES.

Представники венчурної асоціації UVCA та інвестиційного фонду WNISEF розповіли про причини створення зони UA Tech Expo на CES 2017 і поділилися враженнями від виставки.

 «На CES усвідомлюєш, що майбутнє вже поруч», – сказала Ольга Афанасьєва (UVCA). Вона запевнила, що організація й надалі має намір курувати зону українських стартапів на CES.

Андрій Сорохан (WNISEF) зазначив важливість освітніх та IT-проектів для фонду, а також участі українських команд у заходах на кшталт CES для економіки всієї країни.

У Kyiv Smart City Hub відбулася панельна дискусія «Вся правда про CES»

«На період виставки весь Лас-Вегас перетворюється на CES», – прокоментувала атмосферу події Світлана Мальована (Raccoon.world). В якості СЕО VR-стартапу, який готується до виходу на Kickstarter, вона поділилася досвідом створення бази потенційних бекерів на виставці.

 «Іншого такого місця з концентрацією зв’язків технологічного ринку з цілого світу не існує», – висловився про CES Олександр Нестеренко (ARTKB). Від поділився досвідом презентації двох зовсім різних стартапів на одному стенді.

Роман Бєлкин (Cardiomo) переважно надавав конкретні практичні поради стартаперам, які планують відвідати CES. Він порекомендував заздалегідь спроектувати стенд, досконало підготувати тридцатисекундний пітч, візуалізацію та ін. Спікер поділився найбільшою кількістю цікавих лайфхаків для CES.

Подія відбулася за ініцативою Kyiv Smart City при підтримці UVCA та WNISEF. Прес-служба InnoTech Ukraine випустить додатковий матеріал про найцікавіші та найяскравіші моменти події, стежте за оновленнями в розділі «Новини».

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top