Цікаві пристрої, які вже представили в 2017 році

10 Січня 17Цікаві пристрої, які вже представили в 2017 році

Цікаві пристрої, які вже представили в 2017 році

Щойно розпочався 2017 рік, а чимало цікавих технологічних новинок вже презентували. Розглянемо кілька гаджетів, які привернули особливу увагу на нещодавній технологічній виставці CES 2017, яка відбулася в Лас-Вегасі.

Дрон, що вміщує людину

Цікаві пристрої, які вже представили в 2017 році - 1

Безпілотники вже не є новиною в нашому житті. Вони доставляють посилки, готують їжу, знімають смішні відеоролики та ін. А цього року презентували дрон, в якому може літати людина.

Розумний браслет для контролю сп'яніння

Цікаві пристрої, які вже представили в 2017 році - 2

Пристрій під’єднується до смартфону завдяки спеціальному додатку. Він прогнозує динаміку сп'яніння та сповіщає про наближення запрограмованого порогу.

Фітнес-кільце

Цікаві пристрої, які вже представили в 2017 році - 3

Фітнес-браслет - не новий, але досить популярний в наш час гаджет. Фітнес-кільце, попри його компактніший розмір, володіє не меншим набором функцій (підрахунок кроків, контроль за калоріями та фазами сну, ін.). До того ж пристрій є водонепроникним, а живлення йому стає на 3-5 днів.

Ліжко майбутнього

Цікаві пристрої, які вже представили в 2017 році - 4

На виставці також презентували розумне ліжко, що під’єднується через додаток до смартфону. Воно розпізнає хропіння, гріє ноги, будить у заданий час і виконує інші корисні функції. Таке ліжко повністю підлаштовується під потреби власника. 

Рукавичка віртуальної реальності

Цікаві пристрої, які вже представили в 2017 році - 5

Цього року на CES 2017 вперше обладнали зону для українських інноваційних розробок. Один з найцікавіших вітчизняних проектів – стартап Raccoon – презентував рукавичку та кліпсу для взаємодії з віртуальною реальністю.

Рукавичка все ще перебуває в процесі розробки, а кліпса вже повністю готова. Вперше VR-кліпсу показали минулої осені на київському фестивалі WEGAME, але світова презентація відбулася саме на CES у 2017 році.

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top