Українські стартапи, які брали участь у зоні UA Expo Tech на CES 2017

12 Січня 17Українські стартапи, які брали участь у зоні UA Expo Tech на CES 2017

Українські стартапи, які брали участь у зоні UA Expo Tech на CES 2017

У жовтні минулого року відбувся фінальний відбір стартап-проектів, які отримали можливість представляти Україну на міжнародній виставці технологій CES 2017. Переможці UVCA Startup Challenge презентували власні продукти в зоні UA Expo Tech, яку було вперше створено на івенті цього року. Показати свої розробки на найбільшій інноваційній події Лас-Вегасу отримали нагоду 8 команд із України. Про проект Raccoon.world ми згадували раніше, тому пропонуємо розглянути ще 7 стартапів.

1. Technovator

Бездротовий зарядний пристрій, що одночасно живить близько 4 гаджетів у радіусі 5 метрів. До комплекту входять базова станція та чохли для смартфонів. Управління здійснюється через спеціальний додаток. Перший прототип Technovator вже повністю готовий.

2. Luciding

Телемедичний гаджет для управління снами. Складається з пов'язки на голову та декількох датчиків. Усвідомлення сновидінь і управління ними здійснюється завдяки відстеженню фаз швидкого сну, під час яких гаджет на частоті 40Гц подає у мозок електричний сигнал. Працює на базі мобільного додатку.

3. Wider MultiVision

Складаний моноблок із величезним екраном, до якого входять проекційні модулі, комп'ютер, акустична система та джерело безперебійного живлення. У зібраному стані він досить компактний для транспортування у персональному автомобілі. Мультивізор Wider чудово підходить для виставок і фестивалів, що було продемонстровано восени 2016 року на київському заході WEGAME 2.0.

4. SolarGaps

Жалюзі з вбудованими сонячними батареями здатні виробляти до 100 кВт електроенергії на місяць. Управління SolarGaps здійснюється через додаток на смартфоні.

5. Hideez

Стартап Hideez створив 2 продукти, призначені захищати приватну інформацію в мережі. Брелок Hideez Key фіксує паролі від гаджетів, ПК і профілів на різних інтернет-ресурсах. Він автоматично блокує всі пристрої, коли власник віддаляється, та активує паролі, коли він повертається.

Браслет Hideez Band має ті самі функції, але для його активізації власник повинен відсканувати сітківку ока. Зараз перебуває на стадії прототипу.

6. Cardiomo

Компактний мобільний гаджет для контролю за життєво важливими показниками здоров'я. У реальному часі інформує про поточний стан здоров’я власника. У разі порушень моментально попереджає близьких і лікаря користувача. Cardiomo вже існує в промисловій версії.

7. Ecoisme

Розумна система відстежує енергоспоживання в будинку чи квартирі. Складається з програми та гаджета, який під’єднують до домашньої електромережі для збору та обробки даних про її роботу. Проаналізувавши інформацію, Ecoisme допомагає знайти найзручніші засоби економії електроенергії для кожного користувача.

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top