У Великобританії розробили дешеву та їстівну упаковку Ooho

19 Квітня 17У Великобританії розробили дешеву та їстівну упаковку Ooho

У Великобританії розробили дешеву та їстівну упаковку Ooho

У Лондоні стартапери зі Skipping Rocks Lab розробили новий вид пакувальних виробів – Ooho. Головне нововведення полягає в тому, що ця упаковка є їстивною, оскільки виготовлено її з морських водоростей. Ooho стане чудовою альтернативою пластиковим пляшкам, стаканчикам і пакетам, адже низька собівартість робить її недорогою та водночас екологічною та нешкідливою. Навіть якщо її не їсти, а просто викинути – вона швидко розчиниться та повністю зникне.

Над технологією Ooho працювали впродовж двох років. Зараз вчені шукають інвесторів для винаходу та патентують метод виготовлення упаковки з метою подальшого виробництва. Розробники вважають, що така упаковка вирішить проблему накопичення пластику та знизить рівень забруднення навколишнього середовища.

Зараз стартапери транслюють відео на різних медійних майданчиках, часто виступають з доповідями про свій винахід. У планах на цей рік – випустити першу тестову партію Ooho.

Щодо вартості їстивної упаковки, скажімо, одна ємність на 250 мл обійдеться в 0,04 долари, що значно дешевше за звичайні упаковки з пластику. Саме тому Skipping Rocks Lab не сумнівається в успішності проекту.

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top