ТОП-5 оригінальних гаджетів, які вийдуть цього року

14 Лютого 17ТОП-5 оригінальних гаджетів, які вийдуть цього року

ТОП-5 оригінальних гаджетів, які вийдуть цього року

Щороку на ринок виходить безліч цікавих і функціональних гаджетів різноманітного призначення. Ми підібрали найоригінальніші п'ять, які з'являться у продажу в 2017-му. Деякі з них спричинили справжній фурор на виставці споживчої електроніки CES.

5 найцікавіших гаджетів 2017 року

1. Гарнітура Hushme від українських розробників

Цього року українським розробкам на CES 2017 надали окрему секцію. Серед різноманітних пристроїв увагу привернула бездротова гарнітура Hushme, яка запобігає прослуховування розмови, навіть якщо користувач перебуває в людному місці.

Hushme являє собою конструкцію з мікрофоном і навушниками-затичками, що придушує шум. Носиться на шиї та надівається під час важливої ​​розмови. За бажанням користувач налаштовує пристрій, щоб оточуючі чули балачки робота R2-D2, дихання Дарта Вейдера чи звуки природи. Хоча уваги все одно не уникнути, оскільки девайс має вигляд намордника.

Функціональний прототип Hushme вже є. У 2017-му розробники планують запустити кампанію на Kickstarter. Фінальна версія пристрою коштуватиме близько $200.

2. Велосипед LeEco Smart Bike від китайських фахівців

Відома компанія LeEco представила на CES 2017 два смарт-байки, які працюють на модифікованій версії Android - BikeOS. Велосипеди Smart Road Bike та Smart Mountain Bike важать 8,4 і 11,8 кг відповідно та мають близько 11 швидкісних режимів.

Керування смарт-байком, вмикання музики, користування навігатором та іншими функціями здійснюється через дисплей, а спілкування з друзями - через рацію. Байк оснащено сучасною сигналізацією, компасом, фарами, гудком і безліччю датчиків. За бажанням є можливість під`єднати сторонні девайси. Звісно, розумний велосипед зберігає дані про маршрут, кілометраж і т.д.

За словами розробників, у продажі LeEco Smart Bike з`явиться у другому кварталі цього року. Вартість наразі невідома.

3. Підводний дрон PowerRay від компанії PowerVision

PowerRay - це особливий дрон для рибалок і дослідників підводного світу. Він занурюється на глибину до 30 м, його обладнано сонаром і камерою з роздільною здатністю 4К. Завдяки вбудованому модулю Wi-Fi користувач у режимі реального часу знає, що відбувається під водою. Дрон не лише покаже особливості ландшафту, але й виміряє температуру води.

Фото та відео з камери переглядаються на мобільних гаджетах iOS і Android, а також з окулярами віртуальної реальності. З останніми дрон синхронізується, керування здійснюється поворотами голови.

Спеціальний бонус для рибалок - дрон здатен м'яким світлом приманювати риб і має спеціальні відсіки для приманки.

Нагода замовити PowerRay з`явиться наприкінці лютого. Щоправда, ціна наразі не розголошується.

4. Джинси Essential Vibrating Connected Jeans, що вібрують, від Spinali Design

Essential Vibrating Connected Jeans - це перші в світі розумні джинси, на поясі яких розташовано два вібруючих сенсори. Сенсори під`єднують до мобільного гаджету через Bluetooth. Вони виконують безліч функцій: вібрують, коли надходить нове повідомлення чи дзвінок, виконують роль навігатора, привертають чиюсь увагу завдяки опції Ping і т.д.

5. Детектор алкоголю Proof від Milo Sensors

Наручний гаджет Proof вміє доволі точно визначити кількість алкоголю в крові. Він стане в нагоді водіям, особливо після бурхливої ​​вечірки. Гаджет оснащено електрохімічним сенсором, результати тестування - в додатку. Якщо рівень алкоголю в організмі збільшується, гаджет надсилає на смартфон повідомлення. Крім того, браслет вібрує за певної кількості алкоголю та передбачає, скільки користувач вип'є наступного вечора.

ТОП-5 оригінальних гаджетів, які вийдуть цього року

Кожні чотири дні гаджет потребуватиме підзарядки. Коштуватиме Proof близько $150.

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top