Рейтинг оригінальних стартапів

24 Травня 16Рейтинг оригінальних стартапів

Рейтинг оригінальних стартапів

Не всі стартапи здатні показати блискучі результати, успішно реалізувавшись на ринку. Погляньмо на п'ятірку найкращих, що змогли завоювати аудиторію та досягти успіху в бізнесі.

Від зайвої ваги

Тарілка для зниження калорійності. Її створили спільно з бангкокським підрозділом агенції BBDO та Тайським фондом охорони здоров'я. У тарілку вбудували 500 поглиблень, які поглинають жир. Завдяки цьому страва втрачає калорійність. Поверхня легко миється, і тарілка підходить для страв у ресторанах.

Наразі випустили тестовий взірець. Чи відбудеться масовий випуск, невідомо.

У дорогу

Стартап Fontus з Австралії створив пляшку, що самостійно наповнюється водою. Охолоджене повітря конденсується і через фільтр потрапляє всередину пляшки, а вже у рідкому стані мінералізується. Пляшечка обсягом 0,5 літра заповнюється протягом години при температурі +30 та вологості 80-90%. Випускається для пішохідних туристів (Airo) і велосипедистів (Ryde). Ціна – 165-200 доларів.

3D-технології

3D-принтери, що здатні друкувати піцу чи спагеті, одяг і багато іншого, знаходять відгук у споживачів. Приміром, створено купальники, що видаляють забруднення під час плавання. В них вбудовано змінна губка, її вистачає на 20 купань. Творці купальника – професори та студенти Каліфорнійського університету. Ще вони обіцяють випустити шорти для серфінгу та гідрокостюми, що очищують воду. 

Прототип Foodini, що друкує їжу, створили в Natural Machines. Капсули завантажують складниками страви, і пристрій друкує її у потрібній формі. Принтер «готує» сандвічі з булочками та двома видами соусу.

Ресторани високого класу вже розпочали застосовувати пристрій. Ціна його – $2000.

Завжди на зв'язку

FlameStower – прилад для зарядки смартфона від багаття. Металева пластина, що нагрівається, та чаша для води викликають струм, термоелектричний перетворювач дозволяє здійснити зарядку. Ціна приладу – лише $99.

динн

Смарт-гоик

Лабораторія Future Interfaces Group створила прилад для перетворення шкіри в сенсорний екран. Пристрій складається з персня та браслета, які надягають на різні руки. Вони передають одне одному сигнали. Гаджет працює завдяки натисканням та жестам. Одяг не заважає роботі.

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top