Прогноз інновацій 2017 року від команди Kickstarter

26 Грудня 16Прогноз інновацій 2017 року від команди Kickstarter

Прогноз інновацій 2017 року від команди Kickstarter

Фахівці краудфандингового сервісу Kickstarter проаналізували популярні цьогоріч технології та спрогнозували інновації, яких потребуватиме 2017-й. Ми відібрали найцікавіші та найперспективні з них, щоб ознайомити вас з технологічними трендами майбутнього року.

Розумні пристрої всіх типів і big data

Команда Kickstarter переконана, що наступного року портативні пристрої з системами штучного інтелекту стануть ще популярнішими. З'являться функціональніші персональні помічники та ще більше різноманітних розумних гаджетів.

Фахівці пов'язують розумні пристрої з можливостями big data. На їхню думку, системи ШІ будуть дійсно корисними, якщо матимуть доступ до даних більшості користувачів. Саме збір великих даних та їхній аналіз завдяки ШІ - майбутнє інновацій 2017 року.

Прогноз інновацій 2017 року від команди Kickstarter

Технології для дітей

Особливо популярними наступного року будуть проекти з навчання дітей програмуванню, створенню роботів, іншим передовим технічним навичкам. Іграшки, що несуть освітню функцію, цікаві та корисні водночас, тому за ними майбутнє, на думку команди Kickstarter.

Створення речей у домашніх умовах

Експерти стверджують, що в наступному році з’явиться більше пристроїв для створення чого завгодно в домашніх умовах. Предмети інтер'єру, побуту, їжа, одяг, інші корисні речі - створення всього цього власноруч у себе вдома стане трендом 2017 року. Під такими технологічними пристроями мають на увазі не лише різноманітні 3D-принтери, але й інші портативні гаджети.

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top