Портативні сонячні панелі вирішать проблему розряджених гаджетів

13 Вересня 16Портативні сонячні панелі вирішать проблему розряджених гаджетів

Портативні сонячні панелі вирішать проблему розряджених гаджетів

Проблема гаджетів, що розрядилися під час подорожі або поїздки, тепер легко вирішується — треба лише придбати гнучку сонячну панель LEAF+, яка зручно кріпиться до наплічника або сумки та заряджає девайс. Пристрій від компанії SunnyBag має невеличку вагу та виробляє енергію, навіть якщо перебуває частково в тіні.

Характеристики сонячної панелі LEAF+

Гнучкі сонячні панелі LEAF+ мають наступні характеристики:

- потужність — 6,2 Вт;

- вага — 200 г;

- зовнішній акумулятор — 400 мАч.

Панель складається з елементів, що являють собою тонку плівку аморфного кремнію. До того ж кожен елемент має тришарову структуру. Завдяки цьому сонячна панель здатна підзаряджатися навіть за умов, якщо гаджет частково перебуває в тіні, та поглинати червоні, зелені і сині хвилі спектру.

Таким чином новий пристрій є ефективнішим порівняно з тими сонячними панелями, що існують на ринку. Крім того, незважаючи на невелику вагу та гнучкість, гаджет є досить міцним і надійно кріпиться до похідного наплічника.

Зараз на Kickstarter запустили збір коштів на реалізацію проекту. Якщо творці сонячної панелі отримають потрібну суму, гаджет LEAF+ стане досяжним для широкого кола споживачів. А наразі отримати свою унікальну зарядну станцію можна лише за $83. 

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top