Пиво, піца і майонез. А що вміють готувати ваші кухонні девайси?

08 Грудня 17Пиво, піца і майонез. А що вміють готувати ваші кухонні девайси?

Пиво, піца і майонез. А що вміють готувати ваші кухонні девайси?

Food Loves Tech – виставка унікальних пристроїв для рестораторів і любителів самостійно вирощувати їжу вдома. Видання Futurism склало рейтинг п'яти виробників-учасників, чиї девайси можуть стати корисними і на професійній кухні, і вдома.

Selffee – пристрій, який друкує зображення на тортах, капкейках і навіть молочних коктейлях. Якщо раніше для покриття кондитерських виробів «їстівною фотографією» необхідно було замовляти друк на вафельному папері, то тепер її може надрукувати принтер. Як витратні матеріали використовуються харчові чорнила.

BeeHex – це 3D-принтер, який робить основу для піци будь-якої форми. Пристрій наносить на жаровню тісто заданої моделі і зверху наливає томатну пасту. Завдання кухаря – покласти начинку і поставити піцу в піч.

SproutsIO – розумний квітковий горщик для вирощування зелені у домашніх умовах. Девайс має світлодіодне освітлення, гідропонічну та аеропонну системи, завдяки яким самостійно контролює світло і полив рослин, а тому виростити свіжу зелень у таких умовах можна набагато швидше, ніж на городі.

The Good Spoon – гаджет, який робить звичайний шкідливий майонез корисним: у процесі виготовлення замість яєць використовується мікроводорость хлорели. Чим вона корисна? У ній удвічі більше протеїну, ніж у яловичині, а також у 15 разів більше заліза, ніж у шпинаті.

PicoBrew – це домашня міні-пивоварня. Користувачеві досить у машину покласти всі необхідні інгредієнти – і пристрій самостійно зробить свіже пиво. Це свого роду аналог машини для кави, тільки у результаті ми отримуємо не лате, а крафтове темне, наприклад.

 

Підписуйтесь на новини InnoTech Ukraine 2017 в Facebook та VK!

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top