Кращі технології 2018 року: прогнози аналітиків Frog

26 Грудня 17Кращі технології 2018 року: прогнози аналітиків Frog

Кращі технології 2018 року: прогнози аналітиків Frog

Аналітична компанія Frog щороку публікує прогнози про найбільш важливі технологічні відкриття у недалекому майбутньому. У 2017 році аналітики не помилилися щодо прогнозів розвитку чат-ботів та появі будинків, які виробляють енергію. Що фахівці прогнозують на прийдешній рік?

Людиноподібні AI-машини

У всьому світі багато компаній впроваджують штучний інтелект у свої продукти. У майбутньому розробники будуть масово створювати машини з іноземними інвестиціями, які один в один схожі на людей.

VR для компаній друзів

Сьогодні VR-технологіями можна скористатися поодинці: людині достатньо надягти окуляри віртуальної реальності – і вона зможе самостійно вивчати VR-світ. У 2018 році з'явиться можливість спільного занурення у світ віртуальної реальності. Крім того, цілком імовірно, що це буде доступно і для доповненої реальності теж.

Блокчейн як інструмент демократії

Прогнозується, що блокчейн-технології будуть застосовуватися у різноманітних сферах, починаючи з логістики і закінчуючи медициною. У майбутньому їх можна буде використовувати як інструмент під час виборів, за допомогою створення блокчейн-платформи.

Комфортна електроніка

Сучасні смарт-девайси не будуть такими незграбними і похмурими, як раніше. Планується, що їх зроблять більш закругленими і гладкими для більш комфортного використання. Дизайн пристроїв стане не менш важливим, ніж технічна складова.

Електрокари як буденність

Незабаром електрокари зможуть замінити звичайні автомобілі з двигуном внутрішнього згоряння (ДВЗ). Після того, як люди почнуть купувати перші електромобілі та зрозуміють, наскільки вони вигідні у порівнянні з машинами з ДВЗ, можна буде говорити про революцію в автомобільній індустрії.

 

Підписуйтесь на новини InnoTech Ukraine 2017 в Facebook та VK!

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top