Як слід вивчати точні науки на думку Ілона Маска?

25 Липень 17Як слід вивчати точні науки на думку Ілона Маска?

Як слід вивчати точні науки на думку Ілона Маска?

На Міжнародній конференції з використання та розвитку технологій МКС глава компаній Tesla і SpaceX Ілон Макс підняв питання про те, що стандартне навчання мате-матики в школах не приносить ніякої користі.

Розв`язання задач і рівнянь призводить до нерозуміння школярами доцільності цих знань на практиці. Якщо трансформувати уроки математики та фізики з теоретичних на практичні, процес навчання був би ефективнішим. Наприклад, вивчати ці науки під час розробки супутника чи двигунів дає більше розуміння, ніж у межах звичного формату в школах. Людський мозок звик відсіювати будь-яку інформацію, яка йому не цікава чи не потрібна.

На думку Маска, навчання точним наукам на прикладі практичних кейсів використовують рідко, хоча такий метод вважається одним з найпрогресивніших. Проектувати ще зі шкільних часів ті самі двигуни – це чудова нагода збагнути потребу у знаннях з математики та фізики. Саме такий підхід здатен поєднати теоретичні знання з практичним застосуванням у майбутньому.

Ілон Маск вважає навчання перманентним життєвим процесом. Його діяльність – найвлучніший приклад тому. Спочатку він розробляв сервіс PayPal, а тепер випускає електромобілі, багаторазові ракети та системи чистої енергетики.

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top