Інформаційний партнер InnoTech Ukraine – Doc.ua

22 Лютого 16Інформаційний партнер InnoTech Ukraine – Doc.ua

Інформаційний партнер InnoTech Ukraine – Doc.ua

Doc.ua – безкоштовний онлайн-сервіс пошуку лікаря та запису на прийом.

Наша головна мета – впевненість кожного пацієнта у тому, що його здоров’я у надійних руках! Задля досягнення цієї мети ми ретельно перевіряємо усю інформацію про лікарів і клініки, викладену на нашому сайті, та надаємо об'єктивний рейтинг фахівців.

Ми збираємо та надаємо перевірену інформацію про лікарів з різних медичних закладів, формуючи унікальну систему рейтингу, щоб наші пацієнти робили вибір на базі неупереджених і незалежних від реклами даних.

Для нас є важливими відгуки та побажання наших користувачів, бо лише за їхньої підтримки ми можемо покращити роботу лікарів і клінік. Усі відгуки про їхню роботу залишають тільки реальні пацієнти, які здійснили візит до лікаря! Кожен відгук впливає на рейтинг фахівців і медзакладів, полегшуючи таким чином спроби інших пацієнтів у пошуках якісної медичної допомоги.

Ми вважаємо, що настав час змінити уявлення про сервіс у системі охорони здоров’я! Завдяки прозорому рейтингу, повній і достовірній інформації про фахівців, кожен пацієнт може самостійно обрати собі лікаря потрібної спеціалізації у зручному для нього районі міста та записатися на прийом. Швидко, зручно та безкоштовно.

Детальніше - на сайті

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top