Фудмобіль Robomart: свіжі продукти приїдуть до вас самі

09 Січня 18Фудмобіль Robomart: свіжі продукти приїдуть до вас самі

Фудмобіль Robomart: свіжі продукти приїдуть до вас самі

Bodega – стартап, який займається розробкою мережі автоматизованих магазинів майбутнього Robomart. У минулому році цю ідею назвали провальною через один прорахунок – стаціонарність. Нове рішення авторів полягає в облаштуванні крамничок у безпілотних електрокарах.

Щоб зробити замовлення, людині необхідно завантажити спеціальний додаток і викликати фургон до власної домівки. Працює послуга за тим же принципом, що і таксі. Після прибуття фудмобіля на вказане місце, покупець відкриває його двері через додаток, обирає необхідні продукти і натискає на кнопку завершення покупки.

Система може відстежувати, що взято з певної полички і у якій кількості, завдяки технології grab and go: вона самостійно аналізує покупку і виставляє рахунок для оплати.

Фургон – повноцінний автономний транспортний засіб без водійського місця. Це дозволяє задіяти для холодильника увесь простір всередині. Зарядити фургон можна за допомогою бездротових зарядних станцій, які електрокари знаходять самі. Максимальна швидкість становить 40 км/год, а запас ходу при повному заряді – 130 км.

 

Підписуйтесь на новини InnoTech Ukraine 2017 в Facebook та VK!

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top