Fintech-додатки, які є поміними у заощадженні та накопиченні коштів

23 Серпня 17Fintech-додатки, які є поміними у заощадженні та накопиченні коштів

Fintech-додатки, які є поміними у заощадженні та накопиченні коштів

Завдяки сучасним fintech-інструментам ми бачимо поточний бюджет, стежимо за доходами та ефективніше контролюємо витрати. Такі додатки вчать користувачів заощаджувати фінанси та накопичувати великі суми на грандіозні проекти. Ми підготували підбірку з п'яти найкращих сервісів для охочих розумно розпоряджатися власними коштами.

Додаток 1: YNAB

Інструмент для фінансового планування. Відстежує витрати та доходи, відкладає відсоток з прибутку до скарбнички, синхронізує облікові записи.

Ціна: перші 34 дні після встановлення безкоштовно, потім – $ 50 на рік

Додаток 2: Mint

Показує поточний рахунок і підраховує суму, витрачену за місяць. Головна перевага програми – радить, як заощадити кошти.

Ціна: безкоштовно

Додаток 3: Credit Karma

Сервіс для контролю за виконанням зобов'язань перед фінансовими установами. Рахунок користувача перевіряють кредитори, страхові компанії, роботодавці. Програма надає розгорнуті звіти.

Ціна: безкоштовно

Додаток 4: Acorns

Найкраще рішення для інвесторів. Автоматично округлює кожну суму покупки та різницю кладе у диверсифікований портфель користувача.

Ціна: $ 1 на місяць, студентам з email .edu – безкоштовно

Додаток 5: Digit

Інструмент для накопичення коштів. Розумний сервіс контролює витрати та доходи, щодня знімає з рахунку оптимальну суму. Гроші надходять на ощадний рахунок користувача.

Ціна: 100 днів безкоштовно, потім $ 3 на місяць

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top