Агросектор і роботи: трійка найкращих розробок 2017 року

22 Листопада 17Агросектор і роботи: трійка найкращих розробок 2017 року

Агросектор і роботи: трійка найкращих розробок 2017 року

Робототехніки створюють роботів для будь-яких сфер діяльності людини. Одна з найбільш складних і перспективних – це агросектор. Протягом 2017 року були створені три роботи, які у майбутньому значно полегшать роботу на фермах і полях.

У Нідерландах компанія CNH Industrial презентувала новий вид автономного трактора, який незабаром буде безпілотним. Розробники запевняють, що такий формат роботи, коли робот обробляє культури на полях, а оператор керує ним дистанційно, набагато простіший, ніж звичайна людська праця.

У Новій Зеландії фермери почали користуватися квадрокоптерами для вигулу овець. На деяких фермах пастухи використовують дрони, щоб контролювати рух стад. Камера пристрою надає інформацію про місцезнаходження тварин, а сирена на дроні підганяє їх і направляє куди треба.

У Каліфорнії інженери створили майбутнього улюбленця всіх бабусь – FarmBot Genesis. Це робот, який самостійно розпізнає паростки, прибирає бур'яни, стежить за станом рослин, поливає і удобрює відповідно до заздалегідь вказаного режиму. Завдяки такому пристрою, рослини швидко ростуть, постійно отримують необхідну кількість вологи і мінералів.

 

Підписуйтесь на новини InnoTech Ukraine 2017 в Facebook та VK!

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top