6 технологій, які зроблять ваших дітей розумнішими

20 Жовтня 166 технологій, які зроблять ваших дітей розумнішими

6 технологій, які зроблять ваших дітей розумнішими

Діти швидко здобувають навички та освоюють нові види діяльності. Ще не навчившись ходити, вони вже розбираються в комп'ютері краще, ніж деякі дорослі. Отримати базові знання з різних предметів, навчитися програмувати та робити роботів тепер можна не виходячи зі своєї кімнати. Ось 6 технологій, які допоможуть вашій дитині отримати важливі навички в ігровій формі.

Програмування роботів

Думаєте, програмування – це складно? Навіть такий непростий предмет діти здатні вивчати з захопленням. Головне – правильна подача. В гуртках робототехніки, наприклад, в «РОББО Клубах» дітей навчають азам програмування та схемотехніки. Найменші вивчають зовсім просту мову Scratch. Потім вони переходять до складніших мов, навіть до С++.  

У процесі вивчення мов використовують роботів, сенсори яких налаштовують учні. У результаті правильно запрограмований робот виконує накази користувача. Також дітей вчать друкувати на 3D-принтері різні деталі для роботів і збирати їх.

Вивчення предмету через Інтернет

Тепер в Інтернеті можна знайти практично все що завгодно. З'являється безліч онлайн-програм, мета яких – зробити навчання настільки цікавим, щоб дітям хотілося повертатися на сайт знову і знову.

Наприклад, на ресурсі «Учи.ру» є програма для середніх і молодших класів, а також курс дошкільної підготовки. Перевагою над звичайною формою навчання є те, що завдання представлені у вигляді веселих вправ з мультяшними персонажами. Також там проходять олімпіади з різних предметів.

Хімія в віртуальній реальності

Точні науки даються набагато простіше, коли теорія поєднується з практикою. Познайомте дитину з захоплюючим світом хімії за допомогою базового набору хімікатів і картонних VR-окулярів. Спеціальні комплекти для експериментів продають на тематичних сайтах. Наприклад, щоб скористатися Mel Science Kit, потрібні картонні VR-окуляри та смартфон, через екран якого дитина побачить кристалічні ґратки та будову молекул в 3D.

Для найменших

Маленькі діти можуть проводити по кілька годин за іграми. Для того щоб поєднати приємне з корисним, придбайте приставку з освітніми програмами.

За допомогою Leap TV діти освоюють математику та інші науки, розвивають моторику та займаються спортом. До комплекту входить джойстик, який для виконання певних завдань розкладається в указку.

Створення мобільних додатків

В тематичних школах діти освоюють такі теми, як створення сайтів, програмування, 3D-моделювання, анімація та ін. Також є курси з маркетингу та стартапів.

Збираємо комп'ютер

Комплект Kano Kit включає клавіатуру, динаміки, мікросхеми та інші деталі. Використовуючи інструкцію, дитина повинна не тільки зібрати свій комп'ютер, але й навчитися ним користуватися. В нього завантажено навчальні програми, включаючи створення власних ігор і музики.

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top