5 стартапів, які надали рішення щодо догляду за здоров'ям

15 Грудня 175 стартапів, які надали рішення щодо догляду за здоров'ям

5 стартапів, які надали рішення щодо догляду за здоров'ям

Системи штучного інтелекту можуть застосовуватися у різних сферах діяльності людини. AI-фахівці почали працювати навіть у такому напрямку, як персоналізований підхід до здоров'я. На сьогодні є п'ять стартапів, які надають інноваційні рішення стосовно догляду за здоров'ям.

iCarbonX – китайський стартап, який збирає дані про здоров'я людини від різних компаній. Бази даних обробляє алгоритм, який має функцію контролю і рекомендацій з приводу того, як людині необхідно стежити за своїм здоров'ям.

Arivale – американський стартап, який надає нове рішення щодо створення портрета здоров'я людини. Алгоритм аналізує результати тестів крові та генетичні дані та відображає власне «бачення» профілю здоров'я.

Viome – американський стартап, який розробляє систему персоналізованого лікування пацієнтів. Для цього у пристрій необхідно ввести дані мікробіома людини – і він надасть свої рекомендації.

Vitagene – американський стартап, який надає людині повну карту з рекомендаціями про дієту, фізичні навантаження і прийом ліків з урахуванням аналізу її ДНК-тесту.

Suggestic – американський стартап, який формує правильне і корисне меню для людини з урахуванням її фізіологічних потреб та особистих вподобань. Сервіс аналізує дані про параметри користувача, його стан здоров'я тощо, після чого надає найоптимальніше меню.

 

Підписуйтесь на новини InnoTech Ukraine 2017 в Facebook та VK!

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top