Zebra AI1: один долар – і ваш діагноз готовий!

31 Жовтня 17Zebra AI1: один долар – і ваш діагноз готовий!

Zebra AI1: один долар – і ваш діагноз готовий!

Ізраїльська організація Zebra Medical Vision (Zebra-Med) презентувала нову систему глибокого навчання Zebra AI1. Вона проводить аналіз даних КТ, МРТ і знімків рентгена для визначення діагнозу. Усі результати відразу отримують лікарі. Так швидше починається процес лікування, а також знижується навантаження на медпрацівників.

На даний момент Zebra AI1 може визначати 11 хвороб різного рівня складності, таких як рак молочної залози і травми головного мозку. До кінця року розробники планують навчити ІІ визначати ще шість хвороб і випустити 35 нових продуктів для діагностики.

Під час тестування системи були задіяні мільйони картинок високої якості. Їх надали лікарні, які співпрацюють з проектом. У дослідженнях з сотнею КТ-сканувань в лікарні Оксфордського університеу, штучний інтелект у 95% випадків визначив долю хворих людей і у 100% – впорався із завданням щодо розрізнення здорових людей від тих, які мають які-небудь захворювання.

Zebra AI1 вже використовують у декількох медустановах Великобританії, Америки та інших країн. Висновки про діагнози безпосередньо отримують лікарі. Вартість одного дослідження за цією технологією – лише один долар.

 

Підписуйтесь на новини InnoTech Ukraine 2017 в Facebook та VK!

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top