Здорове тіло завдяки 3D-дзеркалу від Naked Labs

21 Квітня 16Здорове тіло завдяки 3D-дзеркалу від Naked Labs

Здорове тіло завдяки 3D-дзеркалу від Naked Labs

Американський стартап Naked Labs презентує Naked 3D Fitness Tracker – перший трекер для широкої аудиторії, який сканує людський організм у повний зріст. Система являє собою комплекс: 3D-дзеркало, ваги з платформою, яка обертається, та програма для мобільного.

Для активних людей, а також для тих, хто не знаходить достатньої мотивації приділяти своєму тілу більше часу, проблемою є неможливість бачити різницю після виснажливих тренувань.

Оглядаючи фігуру у дзеркалі, ми не здатні фіксувати незначні зміни. Не маючи змоги оцінити образ «до та після», також втрачаємо уявлення про те, як ми виглядали до початку занять у залі чи до дієти. Naked 3D Fitness Tracker усуває всі ці незручності. Ви стаєте на ваги, і за 20 секунд здійснюється 3D-сканування тіла. З моделлю в деталях можна ознайомитися в додатку. Там фіксується вага, частка жиру, складається теплокарта. Програма здатна створити відео, яке дозволить відслідковувати зміни.

Фітнес-трекери необхідні для спостереження за прогресом. Додаток Naked 3D Fitness Tracker не лише демонструє зовнішні зміни тіла, а й закликає до активних дій і відновлення здоров'я. Візуалізація прогресу через 3D-модель може здатися страхітливою, але водночас вона мотивує. Додаток дозволяє слідкувати за фізичними змінами тих, хто скидає вагу, та вагітним, які зможуть протягом місяців спостерігати за змінами у своєму тілі. Компанія Intel підтримує стартап, розробляючи програми спостереження за станом організму. З цією метою також застосовується технологія Real Sense.

Один додаток розрахований на 8 осіб.

Зараз у компанії кажуть про можливу дату випуску в березні 2017 року. Комплекс доступний за попереднім замовленням. Вартість – 499 доларів. Додаток сумісний з iOS або Android і завантажується безкоштовно.

 

По материалам: 3ders.org

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top