У столиці запустили проект зі створення інноваційного містечка UNIT.City

10 Квітня 17У столиці запустили проект зі створення інноваційного містечка UNIT.City

У столиці запустили проект зі створення інноваційного містечка UNIT.City

Офіційний захід стався з нагоди запуску проекту UNIT.City – хайтек-парку, який стане базою сучасної української інфраструктури для галузі IT-технологій. Подію відвідали творці проекту, відомі представники галузевого бізнесу, прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

Ініціатором UNIT.City виступив фонд K.Fund, який заснував заклад UNIT Factory для навчання висококваліфікованих програмістів. Hi-Tech Office Ukraine та бізнес-школа Києво-Могилянської академії виступили партнерами. Серед перших резидентів інноваційного містечка був центр з розвитку технологічних компаній TCDC – спільний проект K.Fund і компанії ΒlackBox Capital.

В столице состоялся запуск проекта по созданию инновационного городка UNIT.City

Інноваційний парк має допомогти створити 15 000 робочих місць для IT-фахівців, а діюча на його території UNIT Factory обіцяє прийняти близько 800 нових студентів. IT-фабрика надає безкоштовне навчання за умови подальшої роботи за фахом на території України щонайменше 3 роки поспіль після випуску. У найближчі 4 роки організація K.Fund планує інвестувати в UNIT.City близько $200 мільйонів.

«Містечко» має намір залучати IT-компанії, хайтек-підприємців і стартапи. Воно орієнтується також на акселераторів, бізнес-інкубатори, R&D-центри, освітні установи та ін. Локацією UNIT.City став колишній Київський мотоциклетний завод.

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top