Під час форуму InnoTech 2017 відбудеться Битва стартапів

13 Березня 17Під час форуму InnoTech 2017 відбудеться Битва стартапів

Під час форуму InnoTech 2017 відбудеться Битва стартапів

7-9 квітня відбудеться III міжнародний форум інноваційних технологій InnoTech 2017. Захід збирає експертів галузі, розробників і компанії, які застосовують новітні технології в бізнесі, освіті, медицині, промисловості та робототехніці.

Під час InnoTech 2017 відбудеться Битва стартапів (7 квітня). Кожен проект отримає нагоду перевірити власний інвестиційний потенціал і шанс підняти бізнес на новий рівень.

Формат битви - пітч-сесія. Впродовж обмеженого часу учасникам потрібно буде викласти тези своїх напрацювань і головну ідею проекту.

Переваги участі:

• зустріч з потенційними клієнтами чи партнерами по бізнесу;

• можливість знайти нові напрямки для інвестицій;

• обмін досвідом та отримання якісного фідбеку від журі, експертів індустрії та відвідувачів форуму.

Стартапи з максимальними підсумковими результатами отримають призи від офіційних партнерів заходу HUB 4.0 та Quadrate 28.

HUB 4.0 - інноваційний і освітній центр, в якому об'єднано коворкінг, бізнес-інкубатор і конференц-зону. Популяризація досягнень українських вчених, інноваторів і розробників - ось до чого прагне HUB 4.0.

Компанія Quadrate 28 – маркетинг-агенція спеціалізується на просуванні стартапів, а також малого та середнього бізнесу. Серед клієнтів Quadrate 28 такі компанії, як International Group Zablotskyy Clinic, найкращий веб-продакшн України Vintage, ТЦ Globus, «Автопарк», бюро розробок нових продуктів ARTKB. Реалізовувала проекти для «Нової Пошти», Ukrainian Retail Association, запуск Музею Свободи/Музей Майдану.

Розвивати ринок інноваційних технологій, зробити галузь доступною для широкого загалу споживачів і вплинути на майбутнє завдяки підтримці нових ідей - основні цілі Битви стартапів.

Реєструй свій стартап на сайті: https://innotech.ua/ru/speed!

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top