У Новій Зеландії створили водний електровелосипед

24 Жовтня 17У Новій Зеландії створили водний електровелосипед

У Новій Зеландії створили водний електровелосипед

Моторні човни і гідроцикли, які працюють на електриці, вже давно не є чимось новим. Зовсім інша справа – водний електровелосипед. Погодьтеся, такий транспорт могла вигадати досить неординарна людина. У необхідності подібного винаходу можна засумніватися, але розглянути його буде досить цікаво.

Отже, ідея створення такого специфічного інноваційного транспорту з'явилася у новозеландського підприємця Гая Говарда-Вілліса у 2010 році. Нещодавно, втілити її у життя йому допоміг дизайнер велосипедів Роланд Алонзо, який перетворив туманну концепцію на модель Manta5 – алюмінієвий електровелосипед з двома підводними крилами з вуглецевого волокна.

Manta5 працює і в солоній, і в прісній воді. Завдяки двигуну на 400 ват, він здатний переміщатися на швидкості 15-20 км/год приблизно годину на одному заряді батареї. Треба зазначити, що такий транспорт розрахований лише на користувачів, які мають вагу від 70 до 100 кг. Сам же пристрій важить 20 кг.

Продаж водних електровелосипедів у Новій Зеландії стартує вже наступного місяця (листопад 2017- го). До кінця 2018 року творці Manta5 планують вивести модель на світовий ринок.

 

Підписуйтесь на новини InnoTech Ukraine 2017 в Facebook та VK!

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top