Пристрій Kardia: діагностика роботи серця за півхвилини

23 Березня 17Пристрій Kardia: діагностика роботи серця за півхвилини

Пристрій Kardia: діагностика роботи серця за півхвилини

Компактний девайс Kardia за 30 секунд здійснює ЕКГ людини шляхом дотику пальців пацієнта до датчиків. Інформація про роботу серця та аналіз кардіограми доступна в мобільному додатку.

Стартап AliveCor представив свій проект кілька років тому. Цього року розробники удосконалили його на базі ШІ. Під час діагностики система працює з великими даними та нейромережами, відстежуючи не лише зміни ритму серця, але й оцінюючи його активність.

Після 30 днів використання гаджет навчиться визначати людину за його кардіологічними особливостями. Всі дані про порушення роботи серця програма надсилатиме кардіологу пацієнта. Саме для цього створили програму Kardia Pro.

Проект має ліцензію Управління з нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів на виявлення миготливої ​​аритмії. Більше того, цей пристрій схвалили чимало медустанов. Наприклад, клініка Мейо та компанія з виробництва медобладнання Omron стали інвесторами стартапу, вклавши в розробку 30 мільйонів доларів.

Склад команди проекту – 40 осіб. Багато з них – екс-співробітники Google. СЕО компанії переконаний, що пристрій змінить на краще роботу кардіологів, а використання Kardia невдовзі стане такою ж звичкою, як чищення зубів.

AliveCor мають намір продавати ліцензії на девайс іншим компаніям, зокрема тим, які займаються виробництвом розумних кишенькових пристроїв.

Відзначимо, раніше компанія презентувала кардіобраслет KardiaBand, який досі не вийшов на ринок.

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top