В українських школах навчатимуть інноваційним технологіям

29 Листопада 16В українських школах навчатимуть інноваційним технологіям

В українських школах навчатимуть інноваційним технологіям

Технології в наш час розвиваються неймовірною швидо. Якщо смарт-дошка та презентація в PowerPoint ще кілька років тому вважалися трендовим елементом освітнього процесу, то сьогодні цим вже нікого не здивуєш. Українські школи та гімназії, які дбають про гідний рівень освіти своїх учнів, впроваджують в освітній процес інноваційні технології. Розглянемо кілька прикладів.

Робототехніка

В українських школах навчатимуть інноваційним технологіям - 1

Компанія Business Sharks і проект Introbots заручилися підтримкою держструктур і організували в кількох київських ЗОШ курси робототехніки. На заняттях діти навчаються мові програмування та складанню вручну функціонуючих прототипів роботизованих пристроїв. Курси цікаві тим, що в навчанні застосовують професійне обладнання, а в якості вчителів виступають досвідчені експерти галузі.

Медіастудія

У Заліщицькій гімназії Тернопільської області відкрили медіастудію «Думка плюс». Дітей вчать не тільки готувати доповіді та презентації, але й створювати власні фільми. Таким чином, школярі розвивають креативність, отримуючи корисні практичні навички.

3D-друк

В українських школах навчатимуть інноваційним технологіям - 2

Освітні заклади з достатнім фінансуванням активно купують пристрої для 3D-друку. Це 3D-принтери чи 3D-ручки - в залежності від комерційної спроможності школи. Ця технологія має безліч переваг, особливо в галузі освіти. Моделювання, проектування, створення різних предметів і запчастин з нуля - пізнавальніше та корисніше за звичайні уроки праці.

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top