Транспорт майбутнього: за півгодини до інших країн

02 Серпня 16Транспорт майбутнього: за півгодини до інших країн

Транспорт майбутнього: за півгодини до інших країн

Від Києва до Львова дістатися за півгодини без ДТП, заторів і шкоди для довкілля. Здається неймовірним? Але це стане реальністю вже через кілька років. Яким чином фантастичні ідеї можна втілити в реальність?

Електромобілі

Бензин коштує стільки, що пошуки альтернативного палива неминучі. Це може бути газ, водень, електрика. Останній варіант видається найперспективнішим. Успішні приклади електрокарів створюють у Tesla, Nissan, BMW. Вони стають безпечнішими та доступнішими для дедалі більшої кількості водіїв і замінять аналоги на бензині вже незабаром.

Безпілотники та безпека

Транспорт будущего: за полчаса в другие страны - 1

Статистика автокатастроф у містах лякає. Google прагне зробити дороги безпечнішими, тестує безпілотники та здійснює модифікації. Впровадження самокерованих авто зменшить кількість жертв аварій.

Транспорт, який не боїться заторів

Китайці створили Transit Elevated Bus – автобус, який здатен пересуватися поверх машин, створюючи своєрідний тунель. Для пасажирів обладнали місця зверху. Такий транспорт розвантажить автошляхи.

Дешеві пересування між містами

Транспорт будущего: за полчаса в другие страны - 2

Технологія Hyperloop вражає. Потяги, що пересуваються трубами з низьким тиском, набирають розгін завдяки вбудованим у ці труби двигунам. Потяг здатен пересуватися зі швидкістю 1200 км/год. А квитки коштуватимуть близько 20 доларів.

Фантастичні літаючі автомобілі

Такий вид транспорту розробляють вже сьогодні стартапи Zee.Aero та Kitty Hawk. Перший має намір представити компактний електролітак, другий розробляє судно, схоже на квадрокоптер.

Транспорт будущего: за полчаса в другие страны - 3

На транспортну систему неодмінно чекають зміни, якщо людство навчиться довіряти подібним технологіям.

 

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top