Топ-5 смарт-девайсів для тварин

05 Травня 17Топ-5 смарт-девайсів для тварин

Топ-5 смарт-девайсів для тварин

Багатьох з нас мають домашніх улюбленців, які потребують не лише догляду, але й стеження аби з ними нічого не трапилося. Щоб спростити ці процеси, вигадали пристрої, які розважать, погодують тварин і навіть дадуть можливість спостерігати за ними 24/7.

До вашої уваги п'ять найпопулярніших розумних девайсів для домашніх вихованців.

1. iFetch

Компанія придумала пристрій, який кидає м'ячики собакам. Ваш улюбленець кладе м'яч у кошик девайсу та чекає на попереджувальний сигнал. М'ячик вилітає, а песик наздоганяє його, намагаючись зловити.

Це зручно для тварин, яким потрібно активно рухатися та бавитися попри зайнятість їхніх власників.

2. Petnet

Petnet – це смарт-миска для тварин. Програму налаштовують на певну кількість корму та його подачу в потрібний час.

Додаток самостійно виміряє кількість необхідної їжі для тварини. Є можливість самостійно вносити дані про вихованця та його потреби в харчуванні.

3. Petcube

Цей пристрій для тих, хто не в стані часто проводити час зі своїми вихованцями, проте бажає за ними доглядати.

Компанія придумала кілька пристроїв для стеження за домашніми тваринами та гри з ними дистанційно.

Petcube Play – камера для спостерігання за домашньою твариною 24/7. Її оснащено динаміком, лазерною указкою та мікрофоном.

Контакт з девайсом через мобільний додаток. Щойно зв'язок налагоджено, видно, що робить вихованець, з ним навіть можливо поговорити. У камери є нічний режим, тому навіть в темряві спостерігати за улюбленцем не складе проблем.

Petcube Care – додаток для запису всіх рухів домашньої тварини. У той же час вам зовсім необов'язково перебувати вдома. Налаштувати роботу програми можливо дистанційно.

Petcube Bites — гаджет, який погодує улюбленця смаколиками у будь-який час. Це здійснюється через мобільний додаток.

4. SureFlap

Це ідеальний пристрій для домашніх кішок, які мешкають у будинках, але час від часу гуляють на вулиці.

SureFlap — клапан для кішок, з яким вони вийдуть з будинку в будь-який час, але не пустить до нього інших вихованців.

Як це працює? Спеціальний чіп встановлюють у нашийник кішки чи імплантують їй у шкіру. Клапан ідентифікує чіп і впускає/випускає тільки конкретного вихованця.

5. Mishiko

Зовні пристрій виглядає як звичайний нашийник для собак. Насправді Mishiko — це фітнес-трекер для активних домашніх тварин. Скажімо, якщо ваш вихованець полюбляє бігати, ви легко відстежити його пересування в додатку.

Завдяки трекеру можливо стежити за вагою та здоров'ям улюбленця. В основу програми закладено формулу, що визначає щоденну норму активності для кожної собаки та навіть надає статистику про дистанції ваших прогулянок з вихованцем.

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top