Топ-5 роботiв InnoTech Ukraine

23 Лютого 16Топ-5 роботiв InnoTech Ukraine

Топ-5 роботiв InnoTech Ukraine

InnoTech Ukraine – це конференція та виставка високотехнологічних інновацій. Подія є цікавою для експертів, розробників, мейкерів, студентів та всіх небайдужих до світу сучасних технологій.

Окрім компаній, які представляють 3D-друк, smart-технології, а також розробників у сфері освіти та медицини, велику увагу приділятимуть робототехніці та всьому, що з нею пов'язано, як одному з напрямків, який зараз розвивається у світі найшвидше.

Сьогодні ми представимо п'ятірку найцікавіших роботів, з якими ви зможете познайомитися в демозоні заходу.

Robot NAO (стенд Noosphere Ventures)

Робот NAO – це справжній андроїд, схожий на людину робот розміром з дитину. Всередині у нього потужний процесор і унікальна операційна система. Робот здатен бачити та чути, впізнавати ваше обличчя та розпізнавати мову. Для здійснення рухів NAO обладнано 20 моторами. Головна інноваційна відмінність Nao від багатьох інших роботів – це те, що його запрограмовано на самоосвіту.

Robot MAX (стенд Interactive Media System)

MAX поєднує в собі технології телеприсутності та інтерактивний розважальний прилад для спілкування. Гостей заходу здивує винахідливість, почуття гумору та пізнання робота в різних сферах.

Robot Mario (стенд Interactive Media System)

Mario – це унікальний інтерактивний костюм з голосом робота та світлодіодним підсвічуванням всіх елементів тулубу. Робота зібрали в Україні, а його функції є безмежними: він може виступати на сцені, бути аніматором для дітей чи зустрічати гостей нашого форуму, для яких вже приготував безліч різноманітних сюрпризів.

Robot R2D2 (стенд TechnoToys)

R2D2 – це всесвітньовідомий астромеханічний дроїд із «Зоряних війн». Мало хто не знає цього робота, і ми надаємо можливість усім гостям заходу познайомитися з ним ще ближче.

Robot Дживко (стенд Boteon)

Робот-гуманоїд на ім'я Дживко – розробка харківського центру робототехніки Boteon. Робота встановили на мобільну платформу, всередині – живлення для всіх частин робота. Його обладнали ультразвуковими далекомірами, за допомогою яких він орієнтується у просторі та впізнає об'єкти перед собою, а головне – за допомогою цього гуманоїда можна вивчати роботу механічних вузлів, програм і датчиків.

Приходьте на форум InnoTech Ukraine 11 та 12 березня й ознайомтеся з іншими технологічними розробками!

Останні новини та детальніша інформація – тільки на нашому сайті!

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top