Технології туризму майбутнього. Част. 2

14 Липень 16Технології туризму майбутнього. Част. 2

Технології туризму майбутнього. Част. 2

Подорожі за межі Землі незабаром стануть реальністю. А наразі альтернативою може стати політ до орбіти. Американські компанії розпочали активно розвивати цю галузь.

Технології туризму майбутнього. Част. 2 - 1

World View Enterprises планує піднімати туристів у захищеній капсулі, що кріпиться до повітряної кулі. На 32 км вище від рівня моря піднімаються 6 туристів і пілоти. Політ займає приблизно 2 години. За цей час можна роздивитись все навколо, скористатися Інтернетом, після чого куля та капсула розділяються і туристи опускаються назад. Зараз тривають випробування технології, а перших туристів піднімуть через рік.

Суборбітальні тури пропонують 15 хвилин провести в невагомості на орбіті. Космічних туристів перевізники планують транспортувати до готелів на орбіті чи на Місяці.

Технології туризму майбутнього. Част. 2 - 2

Технології вже дозволяють піднятися на орбіту та висадитися там. Але масові виходи в космос стануть реальністю значно пізніше.

Аерокомпанія Blue Origin на чолі з засновником Amazon Джефом Безосом розвиває галузь багаторазових апаратів, які успішно повертає з космосу. Компанія планує відправити перших туристів у 2017 році.

Virgin Galactic володіє кораблями Space Ship One та Space Ship Two для виходу на орбіту. А Роберт Бігелоу планує збудувати готелі на орбіті, які б замінили цілу космічну станцію в мініатюрі.

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top