Технологічні пристрої в якості подарунку дівчині

27 Грудня 16Технологічні пристрої в якості подарунку дівчині

Технологічні пристрої в якості подарунку дівчині

З наближенням свят постає питання вибору подарунків рідним і близьким. Радимо звернути увагу на сучасні технологічні пристрої, які приємно не тільки отримувати, але й дарувати. До вашої уваги 5 гаджетів, цікавих і корисних для дівчат.

Фітнес-трекер

Технологічні пристрої в якості подарунку дівчині - 1

Найчастіше фітнес-трекери випускають в стилі унісекс, але існують моделі саме для жінок. Якщо шукаєте для коханої щось гарне та потрібне водночас, зверніть увагу на фітнес-браслет Samsung Charm або Xiaomi AmazFit.

Обидві моделі виконано у витонченому дизайні. Вони мають кілька корисних функцій. Обидва девайси працюють в якості лічильника калорій і крокоміру, а варіант від Xiaomi ще й оснащено акселерометром і будильником.

Коректор осанки

Цей доволі простий пристрій кріпиться до одягу магнітом. Щойно користувач починає сутулитися, пристрій вібрує. Виробляє девайс компанія Lumo BodyTech, яку знають завдяки успіху на платформі Kickstarter. Гаджет зветься Lumo Lift. Через спеціальний додаток він лічить час, протягом якого ви сутулилися чи тримали спину рівно впродовж дня.

Сенсорна маска

Маска MAPO – стартап-проект французької компанії Wired Beauty. Сенсорний пристрій призначений розробляти індивідуальну програму домашнього догляду за шкірою обличчя. Вона вимірює показники стану шкіри, аналізує їх та визначає необхідні процедури. MAPO має функцію нагріву до 40°C, що підсилуює ефект задіяних косметичних засобів.

Принтер для нігтів

Технологічні пристрої в якості подарунку дівчині - 2

Принтер Inail покриває нігті спеціальним складом і друкує обрані з бази малюнки. Користувач має можливість поповнювати базу, додаючи різноманітні зображення чи фотографії.

Космічний браслет

Це швидше цікавий гаджет для шанувальниць космічної тематики, ніж технологічний пристрій. До браслету вбудовано світлодіоди, які передають зображення, записане космічним телескопом Hubble. Щоб милуватися космічними пейзажами без проблем, оригінальну прикрасу слід подекуди заряджати.

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top