Стартап-проекти, яким пророкують успіх у 2017 році

17 Січня 17Стартап-проекти, яким пророкують успіх у 2017 році

Стартап-проекти, яким пророкують успіх у 2017 році

Експерти з видання Business Insider дослідили ринок американських стартапів і склали рейтинг найперспективніших з них. Ми вибрали найцікавіші проекти, щоб ознайомити та підготувати вас до ймовірної експансії на світовий ринок, яку їм пророкують фахівці.

Біржовий додаток Robinhood

Програму створено для продажу та придбання біржових акцій онлайн без комісійних внесків. Завдяки цьому додатку для смартфона можливо безкоштовно (без стандартної плати $65 за операцію) та порівняно легко навчитися торгувати на біржі. Проект відкриває безліч перспектив у своїй галузі та обіцяє здійснити справжній переворот у біржовій торгівлі. Стартап зібрав $66 мільйонів інвестицій.

Ріелтерський додаток Opendoor

Здійснює точні розрахунки ринкової вартості нерухомості та дає змогу продавцеві отримати гроші перед офіційним оформленням покупки. У свою чергу покупець впродовж місяця має змогу визначитися - влаштовує його житло чи ні. У разі якщо ні, він має право відмовитися від нього. Проект отримав $320 мільйона інвестицій.

Додаток для перевірки правдивості товарів The RealReal

Це своєрідний елітний секонд-хенд онлайн. Продаються розкішні дорогі товари, чию автентичність підтверджують експерти. Комісія порівняно невелика. У 2016 році компанія зросла вдвічі та планує відкрити наземні пункти продажів. Інвестицій зібрано $123 мільйони.

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top