Серед найкращих розробників IoT-технологій світу – п'ять компаній з України

20 Жовтня 16Серед найкращих розробників IoT-технологій світу – п'ять компаній з України

Серед найкращих розробників IoT-технологій світу – п'ять компаній з України

Нещодавно американські аналітики з Clutch представили рейтинг 35 провідних розробників IoT-технологій. До переліку потрапило п'ять компаній з України, а три з них увійшло до топ-8 організацій, які давно відомі на ринку як лідери IoT-галузі.

Хто ж став найкращим?

У топ-8 лідерів опинилися:

  • Stanfy – Київ;
  • Lemberg Solution – Львів;
  • Eleks – Львів.

Серед найкращих розробників IoT-технологій світу – п'ять компаній з України

Критеріїв відбору до рейтингу лідерів було чотири: зворотній зв'язок споживачів, посилання, орієнтованість на галузь IoT і те, в який спосіб компанію представлено на ринку.

Крім того, ретельно проаналізували конкурентів, які не стільки фокусуються на розвитку напрямку IoT, скільки прагнуть підвищити якість свого продукту. Серед подібних компаній виділилась столична IT-фірма Eastern Peak Software.

Також до списку 35 провідних представників IoT-ринку увійшла львівська фірма Devabit.

Крім українських розробників, у топ-35 опинилися представники США, Канади, Великобританії та аутсорсингові організації з Китаю, Білорусі, Польщі та Індії.

Цікавим є те, що Україна відзначилася на світовій арені не лише своїми IoT-досягненнями, але також успіхами в іншій IT-галузі. Так, трохи раніше фахівці Clutch представили перелік 10 найкращих компаній-тестувальників, і чотири місця в цьому топі було за українськими організаціями – зі Львова, Києва, Дніпра та Харкова.

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top