Cпівпраця українських дизайнерів із Samsung Electronics виведе моду на новий рівень

31 Березня 16Cпівпраця українських дизайнерів із Samsung Electronics виведе моду на новий рівень

Cпівпраця українських дизайнерів із Samsung Electronics виведе моду на новий рівень

Компанія Samsung Electronics виступила офіційним партнером нещодавнього заходу Ukrainian Fashion Week, присвяченого осіннім колекціям. Творці моди, які співпрацювали з корейським гігантом електроніки, вдало вписали інноваційні гаджети компанії в представлені композиції, створивши прогресивний образ сучасної людини.
 
Інновації в світі моди

Погляди дизайнерів на модні тенденції цієї осені

Бренд ANISIMOV представив осінню колекцію одягу для щоденного використання. Стиль дизайнера легко упізнається за неповторними моделями взуття та аксесуарів, які він завжди розробляє особисто.

Бренд-ANISIMOV

NADYA DZYAK – це втілення харизми, яскравої індивідуальності та унікального стилю. Дизайнер вважає, що для досягнення ідеального образу необхідно збалансувати зовнішнє та внутрішнє, а ще не забувати про своє коріння та реалії сучасності. Одяг цього бренду відрізняється неймовірними принтами.

NADYA-DZYAK

Олена Даць надає перевагу мінімалізму та легким повітряним образам.

Елена-Даць

Елена-Даць-2

Бренд KASS відомий своїми вільними силуетами. В осінній колекції дизайнер вирішив об'єднати тканини різних фактур, що стало родзинкою показу.

Kass

Samsung продовжить співпрацю з талановитими дизайнерами. Відома компанія з виробництва інноваційних гаджетів планує взяти участь у наступному Ukrainian Fashion Week, який буде присвячений модним тенденціям осінньо-зимового сезону-2016/2017.

 

 

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top