Скільки інвестіцій залучили українські стартапи у 2017 році?

02 Січня 18Скільки інвестіцій залучили українські стартапи у 2017 році?

Скільки інвестіцій залучили українські стартапи у 2017 році?

2017 рік став для деяких українських стартаперів дуже прибутковим. Більш того, саме в минулому році ними був встановлений рекордний показник залучених інвестицій. Ми представляємо топ-5 стартапів, які отримали солідне фінансування для подальшого розвитку і просування.

Grammarly

Травень 2017 року став знаменним для Grammarly – онлайн-сервісу для перевірки граматики англійської мови. Його автори змогли залучити 110 мільйонів доларів. Ця сума стала рекордною серед усіх стартапів, заснованих у столиці України. Проінвестували проект компанії General Catalyst, IVP і Spark Capital.

GitLab

Рішення з відкритим вихідним кодом для хостингу git-репозиторіїв GitLab отримало чергові інвестиції у сумі 20 мільйонів доларів. Представники компанії розповіли, що всі отримані фінанси будуть спрямовані на розробку нових софтверних продуктів.

Petcube

Компанія, що спеціалізується на створенні спеціальних девайсів для вихованців Petcube, поінформувала про отримання нових інвестицій від Almaz Capital, AVentures, Y Combinator. Сума залучених коштів склала 10 мільйонів доларів. За словами авторів стартапу, гроші будуть витрачені на випуск нових пристроїв, маркетингові кампанії та розширення дистрибуції.

Rentberry

Український проект Rentberry оголосив про залучення 2,8 млн доларів від таких фондів, як Zing Capital, 808 Ventures, Beachwood Ventures. Стартап спеціалізується на наданні послуг з оренди житла в Америці. Представники компанії зазначають, що інвестиції вони вкладуть у розширення функціональності сервісу.

Bookimed

Венчурний фонд AVentures Capital вклав кошти у ще один український стартап – Bookimed. Це майданчик, що надає послуги бронювання клінік на основі діагнозу користувача, його бюджету і геолокації. Взагалі автори отримали 500 тисяч доларів.

 

Підписуйтесь на новини InnoTech Ukraine 2017 в Facebook та VK!

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top