Розвиваємо інновації в Україні разом: II форум інноваційних технологій InnoTech Ukraine 2016

21 Грудня 15Розвиваємо інновації в Україні разом: II форум інноваційних технологій InnoTech Ukraine 2016

Розвиваємо інновації в Україні разом: II форум інноваційних технологій InnoTech Ukraine 2016

Другий щорічний форум інноваційних технологій InnoTech Ukraine, який пройде з 11 по 12 березня в Києві на НСК «Олімпійський», продемонструє найбільш актуальні інноваційні тренди, які вже сьогодні доступні в Україні. Цей масштабний захід об'єднає в собі сучасні розробки, проекти і продукти зі світу сучасних інновацій: робототехніку, 3D-друк, smart-технології, технології у сфері освіти та медицини.

Завдання InnoTech Ukraine – показати можливість і доступність застосування інноваційних технологій як у сфері бізнесу, так і у повсякденному житті.

Форум проходить вже вдруге, і можна сміливо сказати, що організатори готують для своїх гостей насичену програму і величезну кількість приємних сюрпризів. Так, в рамках заходу ми представимо:

- Виставкову demo-зону, де протягом двох днів будуть представлені новинки ринку та останні інноваційні розробки. Зона дронів, 3D-друку, роботів і smart-технологій буде доступна як для бізнес-відвідувачів, так і для всіх бажаючих.

- 2-денну конференцію з цікавими спікерами, державними діячами та міжнародними експертами в різних областях.

Перший день буде повністю присвячений інноваційним розробкам і їх впровадженню в бізнес-процеси, в т.ч. в сегменти освіти та медицини.

На другий день ми поговоримо про стартапи та інноваційні проекти з міжнародними та вітчизняними інвесторами і гуру, які з власного досвіду знають про проблеми розробників, а також проведемо кілька воркшопів.

- Зона Speed-dealing. Протягом цілого дня 11 березня ми даємо можливість розробникам, стартапам та винахідникам представити свої ідеї запрошеним інвесторам. Швидкі побачення тет-а-тет, лаконічний виклад суті проекту, якісний фідбек і, в перспективі, фінансування.

- Майстер-класи для дітей різного віку, де досвідчені викладачі ознайомлять їх з основами робототехніки, 3D-друку і пілотування дронів.

Організатор форуму - міжнародна компанія «Смайл-Експо», яка має величезний досвід проведення подібних галузевих заходів в країнах СНД та Європи.

Ми з радістю запрошуємо всіх, хто хоче стати частиною нашого форуму і розвивати інновації в Україні, до співпраці і партнерства.

Слідкуйте за новинами на innotech.ua, щоб знати, які ще сюрпризи готують для своїх гостей організатори форуму.

 

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top