Розробники Hyperloop One показали концепт майбутньої транспортної системи в Дубаях

22 Лютого 17Розробники Hyperloop One показали концепт майбутньої транспортної системи в Дубаях

Розробники Hyperloop One показали концепт майбутньої транспортної системи в Дубаях

У Business Insider представили фото та відео концепту дороги Hyperloop One, яку незабаром збудують у Дубаях. Капсульна система об`єднає Дубаї та Абу-Дабі.

Партнерську угоду з компанією Hyperloop One влада Дубаїв уклала ще наприкінці минулого року. Концепт представлять під час оголошення угоди про співпрацю.

Представники Hyperloop One розрахували, що капсули здатні рухатися зі швидкістю тисяча сто двадцять-п'ять км/год, а дістатися з одного міста до іншого можливо за 12 хвилин. Про розклад руху капсул і про інші нюанси поїздки мешканці ОАЕ дізнаватимуться завдяки спеціальному додатку.

Крім того, пасажири обиратимуть різні типи капсул:

• одиночні;

• групові;

• для ділових зустрічей;

• для відпочинку.

Пасажирські капсули помістять у габаритніші аналоги. Загалом одна велика капсула міститиме чотири невеликих - три для людей і одну для вантажу. Рух капсули здійснюватиметься автоматично.

На маршруті планують запустити щонайменше 120 інноваційних транспортних засобів, які перевозитимуть приблизно 8500 людей на годину.

Концепт знайомить із зовнішнім виглядом капсул, облаштуванням зупинок у хмарочосі та центром управління рухом інноваційного транспорту.

Представники Hyperloop One переконані, що незабаром швидкісну систему переміщення задіюватимуть нарівні з метро.

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top