Розробники Google створили додаток для малювання 3D-картин у світі віртуальної реальності

04 Травня 16Розробники Google створили додаток для малювання 3D-картин у світі віртуальної реальності

Розробники Google створили додаток для малювання 3D-картин у світі віртуальної реальності

Нещодавно Google розробила незвичний додаток Tilt Brush, який за допомогою VR-шолому здатен створювати шедеври образотворчого мистецтва в світі віртуальної реальності. Побачити процес винекнення тривимірних картин усі охочі можуть на сторінці Virtual Art Sessions. Саме тут відомі художники сучасності займаються творчістю, застосовуючи інноваційні технології Google.

 

Для демонстрації можливостей унікальної розробки компанія Google запросила скульптора, модельєра, художника, дизайнера та майстрів стріт-арту. Розробники записали процес малювання в оригінальний відеоролик, який ви можете переглядати з будь-якого ракурсу та навіть зайняти місце художника, щоби бачити все від першої особи. Незважаючи на величезний обсяг даних під час створення ролика, відео завантажується досить швидко, оскільки фахівці використовували платформу JavaScript V8.

Ресурс Virtual Art Sessions, де ви можете спостерігати процес народження 3D-картин, є одним з багатьох незвичайних сайтів, які створюють у рамках проекту Chrome Experiment. До слова, цей проект має відкритий програмний код.

 

По матеріалам: innogest.ru

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top