Розроблено рукавичку для управління гаджетами

11 Лютого 16Розроблено рукавичку для управління гаджетами

Розроблено рукавичку для управління гаджетами

Користуватися смартфоном у мороз – це досить складне завдання. Аби полегшити життя всім, у Blue Infusion Technologies створили технологію BearTek. Це рукавичка, в яку вмонтовано Bluetooth- і Wi-Fi-модулі, які дозволяють встановити з’єднання з мобільним гаджетом чи камерою GoPro. Нещодавно бренд випустив вдосконалену версію BearTek.

Сенсорне керування можливе завдяки 6 точкам дотику, розташованим по дві на трьох пальцях рукавички. Bluetooth дозволяє розробці відповідати на дзвінки, програвати музику. Управління здійснюється натисканням пальців. Модуль Wi-Fi контролює запис та режими зйомки на GoPro.

Покращена версія BearTek II може перемикатися через iOS/Android-додаток з Bluetooth-сполучення на бездротовий Інтернет. Це дає змогу керувати і смартфоном, і камерою, а не перестрибувати з режиму в режим. Можливо задавати власний напрямок жестам, аби користуватися гаджетом було зручніше. 

BearTek – водостійкі рукавички, які реагують на дотик вібрацією. Акумулятор працює близько 80 годин.

Проект проводить збір коштів на indiegogo. Є можливість залишити заставу в $99 та за декілька місяців викупити рукавички. Магазинна ціна буде значно вищою – $225.

 

За матеріалами: fainaidea.com

 

 

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top