Програма, яка візуалізує текст

02 Грудня 15Програма, яка візуалізує текст

Програма, яка візуалізує текст

Нещодавно розпочалося тестування нового сервісу від WordsEye. Він здатен створити тривимірні моделі за написаними вами пропозиціями. Приклади результатів роботи програми розмістили на порталі цього проекту.

Тепер, щоб створити тривимірну картинку, вам необов'язково володіти навичками у користуванні графічними редакторами – варто лише ввести текстовий опис у будь-якій формі англійською мовою, і сервіс продемонструє вам результат у 3D-форматі.

Алгоритм дає змогу визначити, який об'єкт необхідно відобразити, в якому стані і де він перебуває. На жаль, система на даний момент недовершена і деякі ввідні дані можуть бути проігнорованими. Через такі невизначеності часом згенерований результат може нагадувати роботи художників у стилі сюрреалізму.

На даний момент розробник паралельно з тестуванням доповнює базу різноманітними 3D-об'єктами, яких потребує сервіс. 


Гігантська сіра миша на шестиметровому блискучому кубі. На миші півтораметровий золотий замок. Над замком жовте світло. Шестиметрова блискуча сіра рука в метрі над замком. Золота ДНК висотою 16 метрів стоїть на землі в 60 сантиметрах від миші. Сутінки. На землі трава.


Насамперед автори проекту акцентують увагу на здатності свого винаходу здійснювати оперативне моделювання нескладних проектів без особливими будь-яких навичок в користуванні графічним редактором. Надалі на базі сервісу планують запустити мобільні додатки з подібними функціями.

 

По матерiалам: nplus1.ru

 

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top