Програма конференції 3D Print Expo тепер доступна всім!

25 Вересня 15Програма конференції 3D Print Expo тепер доступна всім!

Програма конференції 3D Print Expo тепер доступна всім!

3D Print Expo – це одна з наймасштабніших подій на території Східної Європи, а також країн СНД.

Захід, присвячений 3D-друку та іншим передовим технологіям, відбудеться вже втретє, цього разу з 8 по 10 жовтня 2015 року в Москві, КВЦ «Сокольники».

Основною метою конференції як однієї з ключових складових виставки є створення максимально великого простору для зустрічі всіх експертів у галузі 3D-друку. Доволі насичена програма конференції реалізовуватиметься протягом двох днів. Детальніше про це можна дізнатися на сайті компанії-організатора.

Серед 3D-фахівців, які виступатимуть на конференції: 

  • Андрій Ісупов – гендиректор та засновник компанії PICASO 3D; 
  • Сергій Пушкін – засновник порталу 3Dtoday; 
  • Михайло Кутузов – управляючий естонською компанією Metallurg Engineering OU; 
  • Іван Гайдамакін – розробник компанії 3DprinterOS; 
  • Дмитро Горьков – автор книг про особливості та тонкощі російського бізнесу у сфері 3D-друку.

На гостей чекають професійні доповіді учасників на цікаві теми.

Голова Autodesk Inc Дмитро Постельник розповість учасникам про особливості розвитку та найперспективніші напрямки галузі 3D-друку. Зазначимо, що тема доповіді вибудувана на яскравому прикладі компанії спікера.

Освітню тему підніме Роман Бондаренко, активний діяч у сфері навчання школярів 3D-мистецтву.

Сергій Пушкін, представник ресурсу 3Dtoday, виступить з промовою про адитивні технології в ЗМІ.

Тим, хто хоче дізнатися про застосування тривимірного друку в медицині, буде цікаво послухати Олександра Гладкого, який поділиться тонкощами використання 3D-робіт в ортопедії.

Почути про сучасні тренди та тенденції в галузі 3D-друку ви зможете від Дениса Тимирбаєва, директора «Енспіромед», провідного фахівця та управляючого проектами і лабораторіями НЕЛ ЦМІТ «НаноЕлектроЛаб».

У перші дні конференції учасників, без сумніву, потішать виступи ще двох заявлених фахівців – представників «Сколково»: керівника з науки інноваційного центру Олександра Фертмана та проектного менеджера Євгена Молчанова. Експерти розкажуть про адитивні технології в сфері промисловості та про їхнє застосування.

Конференція відбуватиметься в форматі круглого столу, що забезпечить учасникам події повноцінне спілкування. До розгляду винесуть наступні питання:

  • тенденції та попит на адитивні технології в галузі промисловості;
  • аналіз міжнародного досвіду;
  • перспективи розвитку та бізнес-моделі. 

Круглий стіл відбудеться 8 жовтня. Серед заявлених учасників будуть наступні експерти: Лисак Олег (представник державної корпорації нанотехнологій), Карелін Дмитро (фахівець ТОВ НПО «Сатурн»), Антон Федосеєв (AutoDesk) та інші.

Поза круглим столом виступатимуть два експерти: Михайло Кутузов з доповіддю про адитивні технології на основі волокон муллітокремнезема та Федір Антонов, тема доповіді якого стосується трендів і перспектив в галузі 3D-друку.

Щоб дізнатися про деталі програми конференції, клікніть на посилання та перейдіть на сайт заходу. Як придбати квитки, щоб стати учасником 3D Print Expo, дізнавайтеся на сайті компанії-організатора.

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top