Професії майбутнього від Microsoft

22 Серпня 16Професії майбутнього від Microsoft

Професії майбутнього від Microsoft

Швидкість розвитку сучасних технологій зростає щодня. Це спричиняє появу нових спеціальностей, про які ще два роки тому ніхто не чув. Пропонуємо вам ознайомитися з дослідженням професій майбутнього від Microsoft Surface та The Future Laboratory.

Адвокат з питань етики інноваційних технологій

Ще не всі сучасні розробки до кінця реалізовано. Найчастіше їх творці знаходять безліч недоліків і помилок. Тестування технологій не завжди відбувається успішно, а деякі запущені у виробництво проекти призводять до надзвичайних ситуацій. Незабаром з’явиться попит на адвокатів, які вестимуть справи щодо інцидентів, що сталися між людиною та роботом.

Культурний оглядач у віртуальному просторі

З появою нових технологій виникла потреба у ще одній «інноваційній» посаді – оглядач цифрової культури. Ці фахівці аналізуватимуть ринок сучасних тенденцій і допомагатимуть решті інтегрувати нові технологічні рішення у повсякденне життя.

Біохакери вдома

Людей, що професійно займаються покращенням показників здоров'я, продуктивності та фізичних властивостей за допомогою сучасних гаджетів, називають біохакерами. Таких фахівців незабаром прирівняють до звичайних лікарів традиційної медицини.

Дизайнер VR-простору

Через десятиліття ми проводитимемо більше часу у віртуальному просторі. Тому експерти прогнозують попит на вакансію дизайнера інтер'єру в VR.

Генератор ідей для Інтернету речей

Масова популяризація Інтернету речей незабаром призведе до дефіциту нових ідей побудови мережевих конструкцій і взаємодії між девайсами. Компанії, що використовують цю технологію у своїй професійній діяльності, найматимуть працівників для генерації IoT-рішень.

Космічний гід

Дедалі більше авіаційних компаній займається питанням створення кораблів для космічного туризму. Незабаром з'являться тури до космосу і відповідно – космічні гіди.

Конструктори природнього середовища

У найближчому майбутньому бетонні споруди заполонять великі міста, а зелені ділянки зникнуть. Тому поступово стануть у нагоді фахівці зі створення штучних екосистем, ідентичних природному середовищу.

Куратор з ведення соціальних мереж

Стрімкий розвиток соцмереж призводить до того, що незабаром ми зможемо фіксувати свої думки онлайн без зайвих зусиль. З'явиться потреба у фахівцях, здатних допомогти адаптувати інформаційний потік до соціальної мережі.

Модельєри людського тіла

Якість імплантатів удосконалюється щодня. Незабаром зможемо моделювати своє тіло та позбуватися будь-яких зовнішніх недоліків.

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top