Дрон від Intel, що програмується, вже в продажу

20 Лютого 17Дрон від Intel, що програмується, вже в продажу

Дрон від Intel, що програмується, вже в продажу

Лідер з виробництва комп'ютерних процесорів компанія Intel здивувала світ несподіваною розробкою. Вона створила квадракоптер з відкритим програмним кодом - саме для тих, хто має намір самостійно програмувати пристрій. Вперше його показали минулого року, а ось тепер безпілотник вже у продажу. Його вартість - 1099 доларів.

Дрон отримав назву Aero Ready to Fly. Його оснащено повноцінним бортовим комп'ютером Aero Compute Board з досить потужним процесором Atom x7-Z8750 і 4 гігабайтами оперативної пам'яті. Крім цього, новий дрон має карту пам'яті на 32 Гб, Wi-Fi-модулем, роз'єм для USB версії 3.0 та дві відеокамери (одна націлена вперед, інша - вниз).

Технологіями для комфортного польоту Aero Ready to Fly теж не обділили. Позаяк, його оснастили автопілотом, модулем GPS, висотометром і системою, що запобігає зіткненню. Єдине, що не входить до комплекту, - це акумулятор. Користувач самостійно обирає батарею залежно від завдань, які планує покласти на Aero Ready to Fly.

Крім вражаючих технічних характеристик, дрон відрізняється надійними матеріалами виготовлення. Раму пристрою виконано з вуглеводневого волокна, тому вона витримує удари від можливих падінь і зіткнень.

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top