Припиніть використовувати застарілі методи просування!

31 Серпня 16Припиніть використовувати застарілі методи просування!

Припиніть використовувати застарілі методи просування!

В Америці бізнесмени відзначають настання кризи продуктивності працівників. Відбувається це через те, що, незважаючи на стрімкий розвиток технологій, у роботі застосовують застарілі інструменти. Багато процесів на виробництві не автоматизовано. Сьогодні навіть крупні компанії досі проводять переговори телефоном, а ділове листування – поштою.

Що ж станеться, якщо деякі бізнес-процеси автоматизувати?

Приміром, компанії Amazon або eBay вже давно зайнялись вирішенням цього питання. За останні 10 років вони кардинально змінили умови придбання товару для клієнтів: полегшили систему пошуку на сайті, спростили процес оформлення покупки, вдосконалили роботу доставки.

Раніше негативний досвід роботи менеджера полягав у вирішенні безлічі рутинних завдань вручну, що забирало 40% його робочого часу.

В Amazon для менеджерів створили спеціальні кнопки для кожного товару, щоб співробітник в один клік міг замовити на складі позицію, якої бракує.

Кілька кроків для тих, хто планує оптимізувати бізнес-процес:

- почніть з аналізу малих даних. Проведіть моніторинг всіх робочих процесів і визначте найслабші місця вашої компанії;

- знайдіть причину гальмування та визначте альтернативу для її усунення;

- впроваджуйте робототехніку в окремі робочі процеси, нехай машини виконують просту та рутинну працю. Менеджерам залиште ті завдання, які потребують творчого підходу.

 

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top