Технологїї стають ближчими: соціальна акція для дітей від організаторів INNOTECH UKRAINE

15 Лютого 16Технологїї стають ближчими: соціальна акція для дітей від організаторів INNOTECH UKRAINE

Технологїї стають ближчими: соціальна акція для дітей від організаторів INNOTECH UKRAINE

11 та 12 березня 2016 року в Києві у НСК «Олімпійський» відбудеться багатогалузевий форум високотехнологічних інновацій InnoTech Ukraine.

InnoTech Ukraine – це найсвіжіші новинки, тренди та перспективи застосування інноваційних технологій для бізнесу та повсякденного вжитку.

Форум проводить міжнародна компанія з організації галузевих виставок «Смайл-Експо». За підтримки фонду «Благодетель» вона запрошує на InnoTech Ukraine групу дітей з дитячого будинку, для яких волонтери проведуть детальну екскурсію та продемонструють останні розробки робототехніки та 3D-друку, smart-технологій, а також інноваційні рішення у сфері освіти.

Діти матимуть змогу на собі протестувати шолом віртуальної реальності, ознайомитися з дивовижною технологією розумного будинку, поспілкуватися з роботом телеприсутності, а також протестувати інші інноваційні розробки.

«Смайл-Експо» вперше практикує таку соціальну активність, але в подальшому планує збільшувати кількість юних гостей під час проведення подібних інноваційних освітніх проектів.

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top