Не вірите у повітряне таксі? А Uber і NASA вірять!

20 Листопада 17Не вірите у повітряне таксі? А Uber і NASA вірять!

Не вірите у повітряне таксі? А Uber і NASA вірять!

Гадаєте, що автомобілі у повітрі – це щось нереальне? Через 3 роки співпраця Uber і NASA доведе протилежне – компанії підписали договір про створення до 2020 року парку літаючих таксі.

Спільна мета – створити цілу мережу транспортних засобів, які могли б пересуватися у повітрі. Таке рішення сприятиме скороченню часу будь-якої поїздки і зниженню рівня забруднення навколишнього середовища у великих містах.

Перші аеромобілі будуть запущені у Далласі. Наступне місто, яке протестує такий вид транспорту, – Лос-Анджелес. Дубай – місто, де повітряні таксі будуть функціонувати у великій кількості.

Директор відділу виробництва Uber передбачає, що перші випробування відбудуться у 2020 році, а сервіс буде доступний вже у 2023 році. Якщо все пройде так, як заплановано, то такі поїздки будуть вигідними у всьому: наприклад, шлях від Сан-Франциско до Сан-Хосе, що займає 2 години у годину-пік, скоротиться до 15 хвилин, а його вартість знизиться зі 111 доларів до 43.

Спеціаліст коментує, що люди нарешті зможуть їздити на роботу у повітрі без перешкод на дорогах. Він сподівається, що таке інноваційне транспортне рішення отримає тільки позитивні відгуки. Якщо люди зможуть користуватися цим постійно, – це перевершить всі очікування компаній.

 

Підписуйтесь на новини InnoTech Ukraine 2017 в Facebook та VK!

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top