Mobile Beach Conference: найбільша конференція з мобільного маркетингу

09 Лютого 16Mobile Beach Conference: найбільша конференція з мобільного маркетингу

Mobile Beach Conference: найбільша конференція з мобільного маркетингу

Другий рік поспіль Clickky проводить найяскравішу конференцію у сфері мобільного маркетингу – Mobile Beach Conference.

У 2015 році MBC зібрала понад 250 професіоналів, які прагнуть розвивати та вдосконалювати мобільний маркетинг. Конференція запам'яталася цікавими доповідями найкращих фахівців ринку, дивовижною атмосферою на березі Чорного моря, гарячими вечірками та, звісно, унікальним конкурсом краси Mobile Princess, аналогів якому немає у світі.

У 2016 році захід виріс удвічі та обіцяє стати найбільшою конференцією з мобільного маркетингу на теренах Східної Європи.

MBC 2016 – це подія для тих, хто хоче дізнатися про останні тенденції та перспективи ринку мобільних технологій, не дотримуючись нудного формату стандартних IT-конференцій.

У програмі – доповіді провідних фахівців з мобільної реклами та маркетингу Східної Європи, розробників додатків, аналітичних компаній, які поділяться своїми яскравими кейсами з просування брендів за допомогою мобільної реклами, монетизації мобільного графіку та іншими інструментами мобільного маркетингу.

Mobile Beach Conference 2016 – це понад 600 професіоналів галузі мобільного маркетингу з країн Східної Європи, понад 40 спікерів, море, пісок, запальні пляжні вечірки та фінал конкурсу краси Mobile Princess.

«Забудьте про краватки та нудні доповіді – індустрія мобільного маркетингу, яка динамічно розвивається, потребує абсолютно нового формату заходів. Минулого року нам з успіхом вдалося поєднати два в одному: серйозну конференцію та відпочинок на пляжі. Цьогоріч на вас чекає ще гарячіший і цікавіший контент, безліч інсайтів від лідерів індустрії та всі можливості для спілкування в неформальній атмосфері», – коментує Вадим Роговський, СЕО Сlickky.

28-29 травня чекаємо на вас в Одесі на Mobile Beach Conference 2016 – найспекотнішому заході року.

 

Організатор конференції – компанія Clickky.

Детальну інформацію шукайте на сайті mobilebeach.rocks.

З питань придбання квитків і медіапартнерства звертайтеся до Назара Панчишина, np@clickky.me.

З питань спонсорства – до Катерини Курневич, kate@clickky.me.

 

До 1 березня квитки Early Bird купуйте зі знижками.

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top