Міжнародний портал «ЗаграNица» став інформаційним партнером форуму Innotech Ukraine

08 Лютого 16Міжнародний портал «ЗаграNица» став інформаційним партнером форуму Innotech Ukraine

Міжнародний портал «ЗаграNица» став інформаційним партнером форуму Innotech Ukraine

Міжнародний інформаційно-розважальний портал «ЗаграNица» став інформаційним партнером другого щорічного форуму інноваційних технологій InnoTech Ukraine, який відбудеться у Києві з 11 по 12 березня 2016 р.

«ЗаграNица» – це серія російськомовних інформаційно-розважальних сайтів про подорожі та життя в різних містах світу. Загалом міст-підрозділів 11: Лондон, Париж, Лос-Анджелес, Москва, Київ, Астана, Алмати, Паттайя, Пхукет, Афіни та Санкт-Петербург. Онлайн-гід «ЗаграNица» – це інтерактивний путівник, афіша актуальних подій, міські новини, аналітичні та розважальні публікації, а також блоги місцевих мешканців і мандрівників.

Також портал «ЗаграNица» (www.zagranitsa.com) запустив універсальний мобільний додаток для iOS і Android, який містить детальну інформацію про найцікавіші місця та пам'ятки російською мовою. Особливість додатка – це робота в офлайн-режимі, без під'єднання до Інтернету, включно зі створенням маршруту до будь-якого пункту в місті.

Мобільний додаток «ЗаграNица» – це понад 10 000 об'єктів, серед яких будівлі та пам'ятники, кафе та ресторани, готелі, парки, магазини та багато іншого. Програма щотижня поновлює свою базу, а також має фільтри, які дозволяють виставляти різноманітні параметри пошуку.

Путівник надає можливість будувати автомобільні та пішохідні маршрути завдяки вбудованій навігації, а також додавати улюблені міста у «Закладки». Функція «Пошук об'єктів поблизу» допомагає відстежувати об'єкти, які розташовані неподалік від користувача.

Програма є доступною для завантаження в AppStore и Google Play Market.

 

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top