Маленькі китайські роботи обробляють до 200 тисяч посилок на день

20 Квітня 17Маленькі китайські роботи обробляють до 200 тисяч посилок на день

Маленькі китайські роботи обробляють до 200 тисяч посилок на день

Кур'єрська служба Китаю Shentong Express використовує мініатюрних роботів для розвантаження та сортування посилок. Завдяки високій продуктивності машин компанія заощаджує величезні кошти на заробітній платні співробітникам.

Команда пристроїв Little Orange здатна обробити приблизно 200 тисяч посилок на день. Вони приймають посилки, сканують їх і розвозять по відсіках, кожен з яких пов'язаний з конкретним районом доставки. За весь час робовантажники жодного разу не помилилися.

Автоматизовані машини самостійно заряджають акумулятори та працюють цілодобово. Щоправда, наразі роботів задіюють тільки в робочий час по 6-7 годин. Кожен пристрій переносить вантаж вагою до 8 кг на швидкості 3 м/с.

За словами представників Shentong Express, залучення роботів підвищило продуктивність на 30% і на 50% знизило витрати. Крім того, роботизовані співробітники, на відміну від звичайних кур'єрів, не припускаються помилок, доставляють посилки чітко та охайно, не дратуються та не відчувають стресу.

Міні-роботів для складських приміщень розробила місцева компанія Hikvision. Зараз вони працюють тільки на двох складах кур'єрської служби, проте незабаром робовантажників впровадять на інших базах. Отже, співробітники складів невдовзі мають шанс втратити роботу через автономні машини. До слова, за даними американського Міністерства праці, діяльність складських робітників було можливо автоматизувати ще минулого року.

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top