Найкращі інноваційні автомобілі року

07 Листопада 16Найкращі інноваційні автомобілі року

Найкращі інноваційні автомобілі року

З розвитком технологій персональний транспорт стає дедалі комфортнішим і безпечнішим. Особливу увагу в сучасному автовиробництві приділяють зручності та безпеці пасажира. Представляємо вашій увазі найкращі інноваційні автомобілі 2016 року, які «дбають» про водія.

Volvo S90

Стандартні технології безпеки в автівці доведено до досконалості. Є системи для виявлення пішоходів, велосипедистів і великих тварин, визначення краю дороги, дотримання дорожньої смуги та автоматичного гальмування. Автомобіль Volvo S90 обладнано технологією Connected Car, вигнутими фарами для освітлення поворотів, що стає в нагоді водієві під час паркування.

Mercedes-AMG C 63 S Cabriolet

Новий кабріолет компанії Mercedes обладнано системами виявлення пішоходів, крос-трафіку, автогальмуванням, автоматичним захистом від перекидання та ефективною технологією нічного бачення. Завдяки витонченому дизайну та високій якості всіх технічних складових ця модель, безперечно, потрапила до лідерів інноваційних автомобілів 2016 року.

Tesla S P90D

Електрокар, набирає швидкість до 100 км/год майже за 3 секунди. Має додатковий набір для напівавтономного водіння. Проте, стильний, швидкий і екологічний автомобіль важко назвати безпечним. Зареєстровані випадки аварій у режимі автопілоту ставлять захищеність водія Tesla S P90D під питання.

Cadillac CT6

Автомобіль обладнано відеокамерою «заднього виду». Це забезпечує панорамний огляд всього, що відбувається на дорозі за вами. У салоні екран 1280 на 240 пікселів у реальному часі транслює дорожню ситуацію. Тобто, сліпих зон, які створюють проблеми водіям автівок зі звичайними дзеркалами заднього виду, практично немає. Ще є інтерактивні системи Apple CarPlay та Android Auto.

Corvette Stingray Coupe

Головна особливість автівки це вбудована екшн-відеокамера. Для різних видів їзди - окремі режими зйомки. Гонки на спортивній трасі реєструють оберти двигуна та час кола, стандартне водіння - швидкість і перевантаження, туристичні поїздки - зовнішню температуру та висоту над рівнем моря. Ще в салоні є 8-дюймовий тачскрін з технологією Apple CarPlay.

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top