Хто такі люди-сканери та навіщо вони бізнесу

17 Серпня 16Хто такі люди-сканери та навіщо вони бізнесу

Хто такі люди-сканери та навіщо вони бізнесу

Різнобічно розвинені люди, що досягають успіху одразу в декількох галузях, сьогодні вже нікого не дивують. Вони змінюють місця роботи та хобі з дивовижною швидкістю. Їх і називають сканерами.

Вони винахідливі, люблять вирішувати складні проблеми. У кризових ситуаціях здатні продумати стратегію, запустити процеси і аналізувати те, що вийшло. Але досягнувши результату, вирушають далі.

У компаніях такі люди просувають інновації. Вони нестандартно мислять і мають досвід у кількох галузях, легко навчаються новому. Вміють знаходити оригінальний вихід із заплутаних ситуацій.

Конкретна університетська освіта відходить на другий план, поступаючись сертифікатам Coursera, наявності хобі та захоплень. «Залученість співробітників» для топів – обов'язкова характеристика, оскільки вони надихають інших членів колективу.

Люди-сканери мають певний склад розуму: авантюризм, креативність, відкритість, допитливість, схильність до переїздів, а також високу мотивацію і великі амбіції.

Якщо вам здається, що це все про вас – не змінюйтесь. Поміркуйте, де ваші таланти та знання стануть у нагоді. Світ потребує різноманітності та інновацій.

 

 

 

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top