Компанія Domino’s Pizza випробує новий спосіб безпілотної доставки

30 Серпня 17Компанія Domino’s Pizza випробує новий спосіб безпілотної доставки

Компанія Domino’s Pizza випробує новий спосіб безпілотної доставки

Після торішнього експерименту з роботизованим кур'єром Domino's Robotic Unit, доставки піци дронами DRU Drone в Новій Зеландії та нещодавнього застосування з цією ж метою автономних роботів Starship Technologies у Німеччині компанія Domino's Pizza знайшла новий спосіб здивувати клієнтів. Спільно з автовиробником Ford вона запускає проект з доставки піци гібридними безпілотними автомобілями Ford Fusion.

Експеримент відбудеться у штаті Мічиган (США) та триватиме впродовж декількох тижнів. Замовлення, на виконання яких вирушить безпілотник, обиратимуть у довільному порядку. Крім з'ясувати реакцію клієнтів на оригінальний спосіб доставки, проект має на меті перевірити систему автономного пілотування виробництва Ford.

Автомобіль під'їжджатиме максимально близько до будівлі замовника. Щоб отримати свою піцу, клієнт має набрати на зовнішньому планшеті унікальний код, який він отримає в SMS. Щоб залишатися гарячою, під час доставки піца зберігатиметься в спеціальному боксі, розташованому в седані.

Примітно, що під час тестування автопілота за кермом машини перебуватиме інженер компанії Ford, який спостерігатиме за роботою системи. Слід зазначити, що часу на отримання замовлення у такий спосіб піде у клієнта трохи більше, ніж доставкою кур'єром.

Попри це, в Domino's Pizza все одно не припиняють експериментувати з інноваційними методами доставки, що сприяє не лише її загальній популярності, але й позитивному іміджу серед технічно підкованих клієнтів.

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top